Sumab

A Svédországi SUMAB gyár komplex megoldásokat kínál mobil és telepített mixer beton gyártóegységek, betonelem gyártó gépek, térkő gyártó gépek területén.

A mobil és telepített mixer beton gyártó üzemek a legkisebb  5m3 / óra kapacitástól egészen a 120m3/óra kapacitásig találhatóak meg termék kínálatunkban.
A cég a legmagasabb minőségű válogatott alapanyagokat használja fel termékei előállításához. A keverőket az Olasz SICOMA, a vezérléshez és az adagoláshoz szükséges számítógépeket és elektronikai alkatrészeket a Német SIEMENS szállítja.
A keverő üzemek, köszönhetően a fejlett számítógép vezérlésnek 1000 különféle beton receptet képesek tárolni és azok alapján a szükséges mennyiségű magas minőségű betont tetszés szerint előállítani.

A cég mobil keverő üzemei nagyon könnyen szállíthatóak, nem igényelnek alapozási munkálatokat az új munkaterületeken, és a szállítást követő 3 órán belül garantálják a beton gyártás megkezdését. A mobil gépek diesel aggregátorai olyan helyeken is lehetővé teszik használatukat ahol másképpen lehetetlen lenne a gépeket a villamos hálózatra csatlakoztatni. 
A moduláris szerkezetnek köszönhetően az installálás mellett a megrendelők azt az előnyt is élvezhetik, hogy csak azt az egységet/egységeket szükséges beszerezniük amikre valójában szükségük van a munkájuk során.
A gépek elérhetőek téli és csak nyári verzióban is.

A betonelem gyártó gépek többféle betontermék legyártására is alkalmazhatóak, úgymint kerítés elemek, szegélykövek, térkő burkolatok, kémény fedlapok és számtalan egyéb beton termékek.
A legmodernebb technológiák felhasználásával gyártott gépek elérhetőek félautomata és automata kivitelben egyaránt.
A SUMAB betonelem gyártó gépeinek talán az egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a modularitás, aminek köszönhetően a gép teljesen a megrendelői igények szerint alakítható.

Ismerje meg termékeinket! Kérje ajánlatainkat!

 


Gyártók és termékek: