Hidromek

"Minőséget a legjobb áron!"

A HIDROMEK építőgépek kizárólagos magyarországi forgalmazója a TENDIX HUNGÁRIA Kft.

A HIDROMEK mára világszerte ismert építőgép gyártó vállalat, mely a folyamatos innovációknak köszönhetően a piac egyik vezető szereplője lett.
Világszerte több mint 45 ezer HIDROMEK gép dolgozik, és gépeink megtalálhatóak szinte világ összes országában. A cég történelme 1978 május 1.én kezdődött, mikor is az akkori alapító 'Hasan Bazri Bozkurt' elkezdte tevékenységét. A cég első termékei mezőgazdasági adapterek voltak, ebből az üzletágból nőtte ki magát a mára világszerte ismert és elismert építőgép üzletág.

A HIDROMEK vezető termékei mára a Kombi-rakodó gépek, Gumikerekes és láncos forgó kotrók, Homlokrakodók, Gréderek és talajtömörítő hengerek. A gépek a cég 6 gyártó üzemében készülnek, amiből 4 Ankara-ban, 1 Izmir-ben és 1 pedig Tájföldön található.

20 Nemzetközi díj 42 év alatt!

Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek, ami nemcsak a technikai megoldásokat hanem a gépek megjelenését is magukba foglalják, a HIDROMEK több alkalommal iis elnyerte a legismertebb nemzetközi elismeréseket, mint pl. "Red Dot Best of the Best", "If Desig, German Design", "Automotive Brand Contest", "Good design".
 

Ismerje meg gépeinket! Kérje ajánlatunkat! Vagy látogasson el hozzánk, ahol személyesen is megtekintheti HIDROMEK gépeinket!


Gyártók és termékek: