Hidromek munkagépek

"Együtt, erősebben"

A HIDROMEK mára világszerte ismert építőgép gyártó vállalat, mely a folyamatos innovációknak köszönhetően a piac egyik vezető szereplője lett.
Világszerte több mint 45 ezer HIDROMEK gép dolgozik, és gépeink megtalálhatóak szinte a világ összes országában. A cég történelme 1978 május 1.én kezdődött, mikor is az akkori alapító 'Hasan Bazri Bozkurt' elkezdte tevékenységét. A cég első termékei mezőgazdasági adapterek voltak, ebből az üzletágból nőtte ki magát a mára világszerte ismert és elismert építőgép üzletág.

A HIDROMEK vezető termékei mára a Kombi-rakodó gépek, Gumikerekes és láncos forgó kotrók, Homlokrakodók, Gréderek és talajtömörítő hengerek. A gépek a cég 6 gyártó üzemében készülnek, amiből 4 Ankara-ban, 1 Izmir-ben és 1 pedig Tájföldön található.

30+ Nemzetközi díj 45 év alatt!

Köszönhetően a folyamatos fejlesztéseknek, ami nemcsak a technikai megoldásokat hanem a gépek megjelenését is magukba foglalják, a HIDROMEK több alkalommal iis elnyerte a legismertebb nemzetközi elismeréseket, mint pl. "Red Dot Best of the Best", "If Desig, German Design", "Automotive Brand Contest", "Good design".

A HIDROMEK legújabb K4 szériás kotró-rakodó gépe - annak ellenére, hogy sorozatgyártásba majd csak 2023 májusban kerül - idén már bezsebelt 3 nemzetközi rangos elismerést!

Ismerje meg gépeinket! Kérje ajánlatunkat! Vagy látogasson el hozzánk, ahol személyesen is megtekintheti HIDROMEK gépeinket!

Képek: