Kompakt mobil röpítő törőgépek

RUBBLE MASTER RM 60, RM 70GO, RM 90GO, RM 100GO, RM 120GO és RM V550GO. mobil kompakt röpítő törő gépek.

Maximalizált teljesítmény!

A RUBBLE MASTER röpítő törőinek működési technológiája maximalizálja a gép törési teljesítményét mindemellett lehetővé teszi a lehető legoptimálisabb üzemanyag fogyasztást.
További kimagasló előnyük ezeknek a gépeknek a minimális karbantartási igény. Összegezve maximalizált teljesítmény minimalizált üzemeltetési költségek mellett!

Széleskörű felhasználhatóság!

Köszönhetően a RUBBLE MASTER technológiai újításainak egy ugyanazon gép használható építési törmelék újrahasznosításra, természetes kövek törésére, üveg, szén, beton és vasbeton törésére.

Mobil és kompakt!

Legyen szó akár belvárosi építkezésekről vagy akár egy hegyvidéki bányáról, a RUBBLE MASTER törőgépei nagyon egyszerűen és könnyen szállíthatóak egyik munkaterületről a másikra. A gépek kompakt méreteinek köszönhetően akár munkaközben is képesek haladni. A törőgép mozgatását a kezelő egy rádió frekvenciás távirányítóval akár a kotró gép fülkéjében ülve is képes irányítani. A gépek zajszíntje a hasonló gépekhez viszonyítva alacsony, így alkalmasak lakókörnyezetek közelében is a munkavégzésre.

Folyamatos fókusz a fejlesztéseken!

A RUBBLE MASTER gyár kiemelt figyelmet szentel a folyamatos fejlesztéseknek és technológiai újításoknak amik megkönyítit, hatékonyabbá vagy aki csak egyszerűbbé teszik ügyfeleink munkáját.
Ez a szemlélet tette a RUBBLE MASTER márkát a világ vezető mobil kompakt törőgép gyártójává.

Felhasználóbarát!

Köszönhetően az RM GO működési elvnek egy kezelő képes egy időben kezelni a RUBBLE MASTER törőgépeket és a kiszolgálásukra használt kotró gépet.
Egy rövid tréning után a gépkezelő nagyon gyorsan képes elsajátítani a használathoz és a karbantartáshoz szükséges tudást. A gépek összes karbantartást igénylő pontja a könnyen elérhető akár a talajszintről is.

Környezetbarát és gazdaságos működés!

Az innovatív magasteljesítményű diesel-elektromos hajtás kiemelkedően gazdaságos üzemeltetést biztosít a RUBBLE MASTER törőgépeknek. Az intelligens porleválasztó rendszer és az RM ENVIRO csomag ( zajcsökkentés, minimalizált károsanyag kibocsátás) a vonatkozó előírások határértéke alatt tartják a gép por, zaj és károsanyag kibocsátását. ennek köszönhetően a RUBBLE MASTER törőgépek a lakókörnyezetek közelében is működtethetőek. 
 


További információkra van szüksége? Kérjen részletes árajánlatot!

e-mail: tendix@tendix.hu

Szatyina István cégvezető 
Budapest és Pest megye
+36 20 556 7725

 


 

Modellek:

Képek: