Thermo konténerek

Amikor az aszfalt thermo konténerek az 1990es években megjelentek a piacon, először csak kevesen vették észre az azokban rejlő lehetőségeket és azok gazdasági előnyeit.
Az idő múlásával azonban egyre több építőipari cég jött rá arra, hogy a thermo konténerek használatával időt és pénzt tudnak megtakarítani, és nem utolsósorban mindezt egy teljesen környezet barát technológia használatával tehetik meg.

Felépítés:

Az ATC aszfalt Thermo konténerek két elszeparált fűtő kamrával vannak szerelve, mindegyik fűtését környezet barát propán gáz égők biztosítják, ez a rendszer tartja az aszfaltot folyamatosan a bedolgozáshoz szükséges hőmérsékleten. A kamrák fala szigetelve van ami megakadályozza az aszfalt lehűlését. Az egész rendszer úgy lett kialakítva, hogy a legoptimálisabb energia felhasználás mellett folyamatosan és egyenletesen a szükséges hőmérsékleten tartsa az aszfaltot egészen annak bedolgozásáig.

A gáz égőket thermosztát kontrollálja.

Az ATC aszfalt Thermo konténerei több féle méretben készülnek, az alap modell 1,25 tonna kapacitásától egészen a legnagyobb 20t kapacitásig.
Mindegyik konténer úgy lett kialakítva és méretezve, hogy azok könnyen felszerelhetőek legyenek a különböző méretű teherautókra.

Használati előnyök:

  • Racionális és költségkímélő megoldás
  • Kevesebb bérköltség, mivel kisebb személyzet is elég a munkához.
  • Nincs anyag veszteség, mivel az aszfalt nem tud kihűlni.
  • Hosszabb szakaszok is javítása is lehetséges egy munkafázisban.
  • Nincs felesleges takarítás, mivel a rendszer teljes mértékben öntisztító

Ismerje meg termékeinket! Kérje ajánlatainkat!

 


Gyártók és termékek: