Grundoburst csőroppantók

GRUNDOBURST - Legidálisabb technológia csatorna és vezeték felújításhoz.

Az elmúlt 30 évben bizonyított technológia amely világszerte elfogadott és a mai napig előszeretettel használt, ha vezeték és csatorna felújításról van szó. A folyamat során a régi vezeték egyszerűen, gyorsan és gazdaságosan újra cserélhető, miközben nincs szükség a nyomvonal teljes feltárására.
Első lépésben a GRUNDOBURST csőroppantó áttolja a húzórudazatot a régi vezetéken. A rudazat speciális klikkes csatlakozókkal ellátott kisebb részekből áll. 
Amikor a rudazat vége elérkezett a kimeneti oldalon található munkagödörbe, megkezdődhet az új cső/vezeték behúzása. A rudazat végére rácsatolják a GRUNDOBURST csőroppantó fejet, aminek a feladata, hogy a régi vezetéket húzás közben szétroppantsa és beletolja a furat falába. A behúzni kívánt új vezetéket a roppantó fej mögé csatlakoztatva a gép egy lépésben végzi el a régi cső izétoppantását és az új vezeték behúzását.

A GRUNDOBURST gépek húzó ereje 40 - 250 tonna között mozog. És egy lépésben maximum 150 méter vezeték felújítására képesek, emellett maximálisan 1200 mm átmérőjű csatornák felújítására használhatóak.

 

 


További információkra van szüksége? Kérjen részletes árajánlatot!

Szatyina István cégvezető 
Budapest és Pest megye
+36 20 556 7725

Varga Ákos üzletkötő
Fejér, Tolna, Baranya, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Nográd megye
+36 30 357 6847

Veréb Máté üzletkötő
Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Heves és Békés megye
+36 20 562 5361

Kardos Róbert üzletkötő
Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Somogy, Zala, Vas és Veszprém megye
+36 70 423 9014

Képgaléria:


Gyártók és termékek: