HMK 62SS kotrórakodó

Kiváló megoldás egy kompakt gépben...

A kotrórakodók családjának új tagját a HIDROMEK, több mint 35 éves tapasztalata alapján fejlesztették ki.
A HMK 62SS-t úgy tervezték, hogy meghaladja az ügyfelek elvárásait: nagy teljesítmény, sokoldalúság, könnyű használat és biztonság.

A HIDROMEK HMK 62SS kotró-rakodó gép kompakt, megbízható és erős gépet kínál ügyfeleinek, még a legnehezebb körülmények között és hosszú munkaidő mellett.
Egyetlen géppel elvégezheti az összes munkát, amely egyébként két különféle gépet igényelne: egy mini kotrógépet és egy mini rakodót.
A gép kompakt mérete, a saját tengelye körül 360 fokos elfordulási képessége, a kotrógép banánkereke, a kiegészítő hidraulikus vezetékek már az  alapkivitelben is elérhetőek.
HMK 62SS kotoró rakodók ideálisak kisebb-szűkebb munkaterületeken, városi építkezéshez és mezőgazdasági alkalmazásokhoz, ahol a hely gyakran korlátozott.

Tágas és kényelmes kabinjában megtalálja a következőket:

 • ergonomikus vezetőülés
 • Opera vezérlő rendszer
 • fejlett fűtési és hűtési rendszer (klíma)
 • LCD információs kijelző
 • monolit hátsó ablak
 • nyitható oldalsó ablakok
 • rádió és MP3 lejátszó
 • ergonomikus joystick vezérlők
 • belső világítás 12 V-os aljzat
 • személyes tároló hely
 • lábtörlő
 • kézi gáz

ERŐS MOTOR, KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY!

Motor

A HMK 62SS hajtóművének szívét a KUBOTA turbómotor képezi, amely kompatibilis az USA EPA Tier 4 kibocsátási szabványával és a kibocsátási szabvány III-A szakaszával. Ez a rendkívüli motor 65,1 lóerőt képes leadni.

Motor: Kubota V2403-CR-TE4B vízhűtéses 4 ütemű turbófeltöltős 2434 cm3 -es dízelmotor. Teljesítmény: 48,6 kW ( 65,1 LE )
Nyomaték: 199 Nm ( 1600 frod/perc-nél )
Hidraulika rendszer: 61 l / perc ( 2700 ford / perc-nél )
Hidraulikanyomás: 250 bar
A gép üzemi tömeg: 3875 kg

NAGY HATÉKONYSÁG, OKOS VÁLASZTÁS

Hidraulika rendszer

Az egyszerű és megbízható sebességváltó hidraulika szivattyú 61 l / perc hidraulikus áramlást biztosít a rakodó, kotró és kiegészítő hidraulikavezetékek felé. A rendkívül hatékony hidraulikaolaj-hűtőnek köszönhetően a HMK 62SS hosszabb ideig működik magasabb környezeti hőmérsékleten is.

Hydaux

A HYDAUX rendszernek köszönhetően nincs szükség egy gomb lenyomására a hidraulikaolaj folyamatos áramlásának biztosítására. az elülső különféle opcionális tartozékok számára.

Hajtáslánc

A változó elmozdulású axiális dugattyús szivattyúkat a motor hajtja meg, amelyek a járómű hajtómotorokat hidraulikusan hajtják meg.. A meghajtómotorok a mechanikus erőt a nagy teljesítményű láncokon keresztül továbbítják a kerekek mindkét oldalán.

Homlokrakodó teljesítmény

A HMK 62SS egyik megkülönböztető tulajdonsága a homlokrakodó kiváló teljesítménye. A kanálnak és a HMK 62SS gém erejének köszönhetően a gép nagy terhelés nélkül továbbítja a rakományt.
Ezen kívül a banánkeret egyedi alakja megkönnyíti a munkavégzést olyan helyeken, ahol a mozgás korlátozott. Kiváló manőverező képessége és összkerékhajtása révén a HMK 62SS garantálja a nagy teljesítményt a munkaterületen.

A 6 az egyben 0,35 m3 űrtartalmú kanál biztosítja a nagy terhelhetőséget. A gondosan megtervezett speciális vágóél formának köszönhetően a vágóél kapacitása hatékonyan kihasználható.
A gépet a vezetőülés bal oldalán található joystick segítségével lehet irányítani. Az ülés jobb oldalán található joystick lehetővé teszi a vezető számára, hogy pontosan végezze a rakodási munkákat. Az első gém gyorscsatlakozói lerövidítik az adapterek felszerelési idejét.

Kotrás funkció

A HMK 62SS kotrógépet nehéz körülmények között végzett munkára fejlesztették ki városi területeken. Pontos emelési lehetőségeket kínál korlátozott területeken.

Az egyszerű és megbízható hidraulika szivattyú maximális teljesítményt kínál alacsony fordulatszámon is, maximális olajáramlása 61 l / perc.
Amikor a vezető elfordítja az ülését az ásási helyzetbe, az ülés joystickjei is vele együtt mozognak, hogy a vezető az optimális ergonómiai testtartást fenn tudja tartani.

A fülke

A hátsó ablak kinyitható és kiváló kilátást nyújt a vezető számára. Az oldalkonzol kiegészítő gombjának köszönhetően a kezelő mozgathatja a gépet előre és hátra az ásási helyzetben, ami növeli a termelékenységet.

 

 

 

Méretek:

 

 

 

 

 

 

 

 

A HIDROMEK 62SS kotró-rakodóhoz elérhető gyári adapterek:

 


További információkra van szüksége? Kérjen részletes árajánlatot!

e-mail: tendix@tendix.hu

 

Nahaj Gergely üzletkötő
Budapest, Pest megye
+36 30 488 0075

Varga Ákos üzletkötő
Fejér, Tolna, Baranya, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Nográd megye
+36 30 357 6847

Veréb Máté üzletkötő
Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Heves és Békés megye
+36 20 562 5361

Kardos Róbert üzletkötő
Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Somogy, Zala, Vas és Veszprém megye
+36 70 423 9014

Videók:


Gyártók és termékek: