HMK 62 T kotrórakodó

"Kicsi a bors, de erős! Lánctalpakon pedig még erősebb!"

A kotrórakodók családjának legújabb és egyik legkisebb tagját a HIDROMEK, több mint 35 éves tapasztalata alapján fejlesztette ki.
A HMK 62T azokon a munkaterületeken bizonyítja képességeit, ahol a szűk hely miatt a nagyobb gépek már nem férnek el, azonban szükség van a kimagasló teljesítményre. A gumihevedered járószerkezetnek köszönhetően a 62T a legrosszabb talajviszonyok között is könnyedén, nehézségek nélkül maximálisan helyt áll.

Tágas és kényelmes kabinjában megtalálja a következőket:

 • ergonomikus vezetőülés
 • Opera vezérlő rendszer
 • Légkonicionáló berendezés
 • LCD információs kijelző
 • monolit hátsó ablak
 • nyitható oldalsó ablakok
 • rádió és MP3 lejátszó
 • ergonomikus joystick vezérlők
 • belső világítás 12 V-os aljzat
 • személyes tároló hely
 • lábtörlő
 • kézi gáz

ERŐS MOTOR, KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY!

A HMK 62SS hajtóművének szívét a KUBOTA turbómotor képezi.

Motor: Kubota V2403-CR-TE4B vízhűtéses 4 ütemű turbófeltöltős 2434 cm3 -es dízelmotor. Teljesítmény: 48,6 kW ( 65,2 LE )
Nyomaték: 199 Nm ( 1600 frod/perc-nél )
Hidraulika rendszer: 61 l / perc ( 2700 ford / perc-nél )
Hidraulikanyomás: 220 bar
Hidraulika olaj mennyiség: 60L/perc @2700 rpm ( opcionálisan HIGH-FLOW rendszer )
Üzemi súly: 5.280 kg

NAGY HATÉKONYSÁG, OKOS VÁLASZTÁS

Hidraulika rendszer

Az egyszerű és megbízható sebességváltó hidraulika szivattyú 61 l / perc hidraulikus áramlást biztosít a rakodó, kotró és kiegészítő hidraulikavezetékek felé. A rendkívül hatékony hidraulikaolaj-hűtőnek köszönhetően a HMK 62SS hosszabb ideig működik magasabb környezeti hőmérsékleten is.

Hydaux

A HYDAUX rendszernek köszönhetően nincs szükség egy gomb lenyomására a hidraulikaolaj folyamatos áramlásának biztosítására. az elülső különféle opcionális tartozékok számára.

Hajtáslánc

A változó elmozdulású axiális dugattyús szivattyúkat a motor hajtja meg, amelyek a járómű hajtómotorokat hidraulikusan hajtják meg.. A meghajtómotorok a mechanikus erőt a nagy teljesítményű láncokon keresztül továbbítják a kerekek mindkét oldalán.

Homlokrakodó teljesítmény

A HMK 62T egyik megkülönböztető tulajdonsága a homlokrakodó kiváló teljesítménye. A kanálnak és a HMK 62SS gém erejének köszönhetően a gép nagy terhelés nélkül továbbítja a rakományt.
Ezen kívül a banánkeret egyedi alakja megkönnyíti a munkavégzést olyan helyeken, ahol a mozgás korlátozott. Kiváló manőverező képessége  révén a HMK 62T garantálja a nagy teljesítményt a munkaterületen.

A 6 az egyben 0,45 m3 űrtartalmú kanál biztosítja a nagy terhelhetőséget. A gondosan megtervezett speciális vágóél formának köszönhetően a vágóél kapacitása hatékonyan kihasználható.
A gépet a vezetőülés bal oldalán található joystick segítségével lehet irányítani. Az ülés jobb oldalán található joystick lehetővé teszi a vezető számára, hogy pontosan végezze a rakodási munkákat. Az első gém gyorscsatlakozói lerövidítik az adapterek felszerelési idejét.

Kotrás funkció

A HMK 62T kotrógépet nehéz körülmények között végzett munkára fejlesztették ki városi és vagy szűk területeken.

Az egyszerű és megbízható hidraulika szivattyú maximális teljesítményt kínál alacsony fordulatszámon is, maximális olajáramlása 60 l / perc.
Amikor a vezető elfordítja az ülését az ásási helyzetbe, az ülés joystickjei is vele együtt mozognak, hogy a vezető az optimális ergonómiai testtartást fenn tudja tartani.

A fülke

A hátsó ablak kinyitható és kiváló kilátást nyújt a vezető számára. Az oldalkonzol kiegészítő gombjának köszönhetően a kezelő mozgathatja a gépet előre és hátra az ásási helyzetben, ami növeli a termelékenységet.

 

 

 

 

 

 

 

A HIDROMEK 62T kotró-rakodóhoz elérhető gyári adapterek:

 


További információkra van szüksége? Kérjen részletes árajánlatot!

e-mail: tendix@tendix.hu

 

Szatyina István 
Budapest, Pest megye
+36 20 556 7725

Varga Ákos üzletkötő
Fejér, Tolna, Baranya, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok és Nográd megye
+36 30 357 6847

Veréb Máté üzletkötő
Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar, Heves és Békés megye
+36 20 562 5361

Kardos Róbert üzletkötő
Komárom-Esztergom, Győr-Moson-Sopron, Somogy, Zala, Vas és Veszprém megye
+36 70 423 9014

Képek:

Videók:

Letölthető fájlok: